Welkom op onze website.

Voor al uw schilderwerk-Wandafwerking Spijkenisse & Omstreken.

Renovlies behangen Regio's Zuid-Holland.

Mooie gladde wanden zonder tussenkomst van de stucadoor, dat kan met renovlies behang, glasvlies behang soorten.

Voorbeeld u heeft een nieuwbouw huis gekocht er is nog nooit iets aan de wanden gedaan, glad behang zoals renovlies en glasvlies behang soorten geeft een snelle en besparende oplossing zonder de muren van nieuw stucwerk te voorzien, nu is dit wel afhankelijk van de staat van de muren, kraters in beton of oneffenheden moeten wel weg gewerkt worden om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

            Renovlies behang, Glad Vliesbehang, Glasweefsel behang soorten. 

  •  Renovlies behangen 150 gram/ 200 gram.
  • Lightvlies 130 gram afwerkvlies, scheuroverbruggend, celstof en textielvezels, glad, formaat 40x0,75 m, geschikt bestaande muren.
  • Rapidvlies 1525, afwerkvlies en ondergrond, scheuroverbruggend 160 gram, glad, formaat 25x0,75 m, celstof en textielvezels.
  • Xtravlies 1525 160 gram & 1725 gewicht 170 gram, scheuroverbruggend, celstof en textielvezels, glad.
  • Glasvlies VG 1000 scheuroverbruggend afwerkvlies, 50x1m, 140 gram, glasvezel.
  • Glasvlies Premium VG 1001, scheuroverbruggend afwerkvlies, gewicht  195 gram, formaat 50x 1m, glad glasvezel.
  • Glasweefsel standaard ruitje 140 gram / 200 gram. 

Advies bij nieuwbouw muren is om voor zwaardere soort glad behang of motief  te kiezen, bijvoorbeeld Brillux glasvlies Premium 1001 VG, hoog oppervlaktegewicht 195 gram/m2 glad behang overschilderbaar voor een mooi resultaat. 

Renovlies behang of glasvlies wandbekleding is verkrijgbaar in verschillende kwaliteit  dikte gram per m2, behang wat scheuroverbruggend is voor uw bestaande en nieuwe muren.
Verkrijgbaar als voorbewerkt behang, 1 maal dekkend schilderen in een gewenste lichte kleur.
Bespaard kosten door direct zonder tussenkomst van een stukadoor uw wanden te behangen en schilderen,glad behang of in verschillende motieven, overschilderbaar in elke gewenste kleur.

Belangrijk is om na het verwijderen van het oude behang, de muren eerst te behandelen met voorstrijk, dan de wanden plaatselijke repareren, gaten, oneffenheden (plamuren) uiteindelijk bepalend is de dikte (gewicht gram/m2 )van het behang voor het eindresultaat, Renovlies behang, glasvlies, glasweefsel behang, glasvezel behang, Reno-stuc, vliesbehang, gladvlies behang zijn behang soorten, prima voor op nieuwbouw muren of bestaande wanden in uw huis, behang met een glad resultaat en scheuroverbruggend.

Heeft u toch liever een motief in het behang dan kunt keuze uitgaan naar een glasweefsel behang soort, overschilderbaar in een gewenste kleur. 

Prijzen voor behangen per m2 geheel afgewerkt met een muurverf schrobvast afhankelijk van de keuze behang kwaliteit en gewichtsklasse, bijvoorbeeld renovlies behangen inclusief kitten en behang dekkend schilderen in de kleur Ral 9010 of wit, vanaf prijs 15,- euro m2 ex Btw, afhankelijk van de keuze en werkzaamheden.

 De btw voor een nieuw huis tot 2 jaar is 21 % btw, is uw huis 2 jaar of ouder dan is de btw 9%.                   

Wilt u een vrijblijvende Renovlies behang offerte maak dan een afspraak of vul het offerte formulier in, contact Tel:06-14288067.


 
E-mailen
Bellen
Info